FAQ

Hieronder kan je antwoorden vinden op de meest voorkomende vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur ons een mail (info@slaapstudiovic.be) of bel VIC (0475/60.88.18) en we helpen je vrijblijvend verder!

Hoe verloopt de levering van mijn bestelling? 

De verzending van gewone pakketten (<30kg) gebeurt via BPost (MyParcel). Het pakket wordt normaal bezorgd binnen de 24u na vertrek bij ons. Je kunt het pakket bij jou thuis laten leveren, of je kunt het afhalen in een door u gekozen afhaalpunt van Bpost (2300 postpunten en postkantoren in Belgiïe). Bij het aanmaken van een zending, wordt er een automatische track & trace mail naar jou gestuurd met daarin informatie over de status van de zending.

Kan ik mijn bestelling zelf komen ophalen?  

Dat kan: als je bij de bestelling aanduidt dat je zelf komt afhalen, dan nemen wij contact op met jou om af te spreken wanneer je komt. Afhaaladres : Kneukelstraat 9 - 8730 Oedelem. Vergeet dus zeker niet jouw e-mail adres of telefoonnr. te vermelden!

Mag ik mijn bestelling terugsturen als ik niet tevreden ben? 

Ja, dat kan, gratis binnen België, tot 14 dagen na afhaling of ontvangst van je aankoop.

Let wel: wij nemen enkel producten in perfecte staat terug! Dat betekent indien mogelijk in de originele verpakking en met alle  originele labels  er nog aan, en duidelijk ongebruikt.

Terugbetaling van het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten zullen wij zo spoedig mogelijk uitvoeren, uiterlijk binnen 7 dagen, nadat wij de producten ontvangen hebben. Retour sturen van maatwerk is niet mogelijk.Cadeaubonnen kunnen niet geretourneerd worden.